Vimek söker produktionstekniker!

Tycker du om att arbeta med människor och teknik? Vill du vara med att utveckla och utvecklas tillsammans med ett växande företag? Då kan denna tjänst vara för dig!

Produktionstekniker

Till vår fabrik i Vindeln där slutmontering av Vimek skogsmaskiner sker, söker vi en engagerad och driven person till en ny teknikertjänst.

Om tjänsten:

Som produktionstekniker på Vimek kommer du vara en del av arbetsgruppen Teknik & Utveckling vilken ansvarar för konstruktion, produktionsteknik, kvalitet och dokumentation. Du är spindeln i nätet och leder operativt interna projekt där nya eller förändrade konstruktioner ska produktionsanpassas samt vid förbättringsarbete i vår monteringsverkstad. Vår Produktionstekniker säkerställer att orderunika materiallistor och reservdelsböcker är synkroniserade. Du kommer vara involverad i daglig styrning och därmed ha breda kontaktytor mot vår personal inom produktion, inköp, logistik, eftermarknad och konstruktion såväl internt i företaget samt hos våra externa samarbetspartners.

Heltid tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Dina främsta arbetsuppgifter blir:

Beredning och verkställande av uppstart av nya och ändrade artiklar.

Framställning och underhåll av reservdelsdokumentation i vårt digitala reservdelssystem.

Genomförande av förbättrings- och investeringsprojekt.

Utveckla vårt arbete med ständiga förbättringar inom kvalitet och produktivitet.

Verktyg:

En stor del av mjukvarustödet för produktions och kvalitetsledningssystem återfinns i Monitor ERP. Digitalt reservdelssystem hanteras med programmet Components Engine. Vimek använder Autodesk Design & Manufacturing Collection vilket innehåller flertalet verktyg bla Autodesk Inventor. Office 365.

Om dig:

Vi tror att du är utbildad högskole- eller civilingenjör eller motsvarande. Det är en fördel om du har erfarenhet av produktionstekniskt arbete men du som är nyexaminerad kan också vara aktuell om du har rätt inställning och attityd. Du har erfarenhet av eller har förutsättningar att uppnå goda kunskaper i våra mjukvaruverktyg. Stort tekniskt kunnande, vilja och stark egen drivkraft att jobba med förbättringar. Som person är du driftig, nyfiken, noggrann och innovativ och tycker om att vara med att utveckla verksamheten. Om oss:

Vimek AB utvecklar och tillverkar skogsmaskiner för gallring och andra skogsvårdsåtgärder. Våra maskiner är omtyckta för att vara skonsamma mot naturen och att de ger förutsättningar på hög kvalitet på utförda arbeten. Vid vår fabrik i Vindeln jobbar fn ca 30 personer och omsättningen är dryga 150 milj. Vimek finns idag med kunder på drygt 20 exportmarknader. Vimek ingår i Cranab Group där även Cranab, Slagkraft och Bracke Forest ingår.

Vi söker dig med rätt kompetens, inställning och attityd samt erbjuder ett företag med goda förutsättningar och stor utvecklingspotential.

Ansökan sänds per mail senast xx februari 2018 till johannes.nilsson@vimek.se.

Önskas mer information kontakta, Johannes Nilsson Teknisk chef, 0933-135 18.

← Till nyhetsarkivet